Wie is Dit?


Judith van de Wiel studeerde cum laude
af als grafisch ontwerper aan de
Academie voor Beeldende Vorming in
Tilburg en deed een minor Conceptontwikkeling & Grafisch Ontwerp aan het Sint Lukas in Brussel. Sinds 2007 is ze werkzaam voor verschillende
mode-, lifestyle- en interieurmerken.

Dit is… een totaalplaatje
Dit is expert in visuele communicatie. Dit neemt je niet alleen vormgeving en DTP uit handen, maar zorgt ook voor ijzersterke branding, concepten, illustraties en online uitingen.

Dit is… meer
Dit bestaat uit Judith en junior vormgevers Judith en Iris. Zij geven je merk vorm. Dat
gebeurt altijd in samenspraak met jou. Jouw wensen staan centraal. Van eerste overleg tot eindresultaat: Dit levert maatwerk.

Dit is… helder en snel
Dit staat voor doorpakken. Judith is een aanpakker die razendsnel je wensen analyseert en omzet in een aansprekend, toonaangevend en succesvol resultaat, mét de duidelijke handtekening van Dit: clean, stijlvol en met een subtiele vrouwelijke touch.
Dit is… teamwork
Dit is een zelfstandig ontwerpburo dat daarnaast ook deel uitmaakt van The Fabric of Home, een samenwerkingsverband van creatieve experts. In dit netwerk zijn de beste fotografen, art directors, interieurstylisten, modestylisten en copywriters verenigd. Daarnaast werkt Dit vaak samen met Studio Direct. Zij vertalen storyboards voor o.a. Montèl door naar passende animaties.

Dit is Dit